top of page
  • Facebook
  • Instagram
Саем на книга 2021
Za web.png

🤩 Дали сте спремни за едно поинакво фестивалско издание на книгата? 🤩 🔖 Издавачите се подготвени и овој пат да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи фестивалски попусти на Фестивалот за книгата 2022. 📚 Фестивалот на книгата ќе се одржи на отворено од 7. до 12. септември во Арена Борис Трајковски, (поранешен картинг). 🛒 Љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем број домашни и странски автори, странска литература, стручна, научна и белетристичка литература, книги за млади и деца. 🎶 И покрај купените книги, ќе имате можност да доживеете една поразлична атмосфера со добрата музика на неколку DJ-и, додека за закуска и пијалак ќе се погрижи Food & Drink cornerot каде ќе може да си земете храна и пиво. 🍔 Дополнителна програма: 🎛️ DJ & Books: од среда до недела 🛍️ Gift Shop, каде може да си купите брендирани подароци ⏰ Работното време на Фестивалот од 10:00 до 20:30 часот 🎟️ Билетите ќе може да се набават на билетарите пред влезот – 50 денари #фестивалнакнигата #скопјечита

Саем на мебел 2021
Helexpo events 2021
Контакт
bottom of page